top of page

Wat anderen zeggen...

kristien.jpg

Nog voor ze de deuren van haar winkel opende maakte Kristien haar klanten alvast warm voor de leukste producten die ze in haar winkel zou aanbieden. Daarom maakten we voor de Zeperij een stalendoosje met drie zepen én een unieke tekening waarop het enthousiasme waarmee Kristien erin wou vliegen duidelijk zichtbaar was!

Mijn typische handjes (once a teacher,tja...) vereeuwigd door Dave van de Zeperij (en nu dus ook ZeepOpMaat) op de allereerste zeepdoosjes van onze samenwerking. Een jaar later nog altijd zot content dat ik in zoveel mensen hun toilet heb mogen liggen en nog zotter content dat zijn topproducten in mijn winkel liggen, ze symboliseren alles van de duurzaamzaligheid waar OHNE voor staat!

Kristien - OHNE, Ternat

De Gentse interieurzaak Viola was op zoek naar een uniek zeepje om aan te bieden aan hun klanten. Zeepopmaat ontwikkelde een unieke geur en ontwierp een zeepje dat helemaal binnen de huisstijl van Viola past.

De zeepjes deden het erg goed. We bestellen graag nog eens dezelfde hoeveelheid

Annelies - Viola Interieur, Gent

Schermafbeelding 2022-02-13 om 20.26.45.png
IMG_4495.jpg

Ecologische drukkerij ZwartOpWit wou z'n klanten verwennen voor Valentijn. Ze stelden een pakketje samen van drie zeepjes in 1 van hun nieuwe, ecologisch verantwoorde, verzenddoosjes. Samen met een mooi gedicht en een uniek kaartje wisten ze zo de klant te verrassen én hun nieuwe product in de kijker te zetten.

Zonder jou en de prachtige zeepjes van ZeepOpMaat hadden we dit niet kunnen waarmaken! We zijn je enorm dankbaar voor de samenwerking

Eva - ZwartOpWit, Herenthout

Delphine was op zoek naar een manier om de vele voordelen van geitenmelk onder de aandacht te brengen. Een geitenmelkzeep leek haar wel leuk idee. Samen gingen we aan de slag en al snel was er een volledig assortiment met zepen en accessoires die allemaal pasten binnen het merk "Geitjeszeep". Logo, huisstijl, zeeprecepten, verpakking, accessoires, website, POS-materiaal,... , ...., werden volledig ontwikkelt door ZeepOpMaat.

Ik heb altijd in geitenmelkzeep gelooft, maar nooit durven dromen dat het zo mooi zou worden

Delphine - Geitenmelkerij Biebauw-Tack, Knesselare

Schermafbeelding 2022-02-13 om 21.28.25.png
bottom of page